Vending Hot Drink

Distribuitoare automate de băuturi calde

Compania noastră este încântată să ofere o gamă largă de automate de cafea de înaltă calitate, concepute pentru a răspunde nevoilor locurilor de muncă aglomerate și zonelor publice.

Aparatele noastre sunt concepute pentru a furniza o varietate de băuturi, cafea boabe, cafea instant, espresso , latte , ciocolata calda , irish și cappuccino și dispun de tehnologie de ultimă generație pentru a se asigura că fiecare ceașcă este întotdeauna proaspătă, fierbinte și delicioasă.

Unul dintre principalele avantaje ale automatelor noastre de cafea este versatilitatea lor. Acestea pot fi instalate într-o varietate de locații, inclusiv birouri, spitale, universități și aeroporturi, oferind clienților sau angajaților dvs. confortul unei cești de cafea de înaltă calitate ori de câte ori au nevoie. În plus, mașinile noastre sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat, cu comenzi intuitive și opțiuni simple de programare.

Ne angajăm să oferim clienților noștri automate și servicii de cea mai înaltă calitate. Înțelegem importanța unei cești de cafea de înaltă calitate și muncim din greu pentru a ne asigura că fiecare ceașcă preparată de la aparatele noastre este impecabilă. De asemenea, oferim o gamă de servicii de întreținere și asistență pentru a ne asigura că mașina dvs. este întotdeauna în funcțiune atunci când este necesar.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre automatele noastre de cafea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări și vă vom oferi o consultație gratuită pentru a discuta nevoile dumneavoastră specifice.

Alege-ți masina Vending

Descoperiți gama noastră de mașini Vending

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Necta Maestro Touch x2

Un automat elegant, cu o interfață personalizată. Acest echipament iti permite sa alegi intre capsule BLUE sau cafea boabe.

Calitate și inovație
Oferta dubla de cafea, in capsule BLUE si in boabe, si gama larga de bauturi personalizabile, fac din noul Maestro Touchx2 solutia ideala pentru companiile mijlocii si mari si zonele deschise publicului. Stilul elegant și ecranul tactil adaugă o notă de stil.

Latime650 mm
Adâncime760 mm
Greutate170 kg
Consum de energie2660 W
Tensiune230-240 V
Frecventa50 – 60 Hz
Interfață utilizator

Ecran tactil full HD de 24 inchi

Culori

Negru, Albastru

Varietate selectii100+
Capacitate – pahare650 pahare (Ø 70 mm) + 300 pahare (Ø 80 mm)
Capacitate280 capsule
Modalitate de plataechipat pentru conectarea la sistemele de plata si modulul de telemetrie

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Necta Concerto LB Touch x2

Automatul care vă permite să alegeți între capsule Blue și cafea boabe, printr-o nouă interfață cu ecran tactil.

Calitate într-o singură atingere
Necta Concerto Touch x2 adaugă o notă de calitate pauzei de cafea, cu o interfață intuitivă cu ecran tactil și o gamă largă de băuturi personalizabile. Perfect pentru companiile mijlocii și locurile publice, este sinonim cu calitatea cu alegerea între capsule BLUE și boabe de cafea.

 

Latime600 mm
Adâncime740 mm
Inaltime1700 mm
Greutate138 kg
Consum de energie2850 W
Tensiune230-240 V
Frecventa50 – 60 Hz
Capacitatea rezervorului de apă20 l
Interfață utilizator

Ecran tactil 13.3 full HD

CuloriNegru, Albastru
Layoutcapsule , cafea boabe, 4 produse instant, zahăr, pahare și palete. Posibilitate de personalizare: cantitate de zahar, lapte, ciocolata, volum bautura
Capacitate – pahare490
Capacitate – capsule de cafea220
Gestionarea capsulelor de cafea1 sistem automat de buncăr cu capsule monodoză Lavazza BLUE + 1 sistem cereale (capacitate 6 L; 3,1 kg). Fiecare sistem alimentează un grup de espresso dedicat, garantând posibilitatea de a distribui două calități diferite de cafea
Modalitate de plataechipat pentru conectarea la sistemele de plata si modulul de telemetrie

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Rhea Luce Zero Touch

Luce zero.touch are o interfață cu ecran tactil LCD de 22 de inchi, prima de acest fel din industria de vending, care deschide o lume de posibilități în ceea ce privește interacțiunea utilizatorului. luce zero.touch este disponibil în 3 versiuni diferite: Versiunea V+ are Varitherm, sistemul nostru patentat de încălzire prin inducție care ajustează temperatura apei la rețeta specifică de băutură solicitată, chiar și pentru diferite ingrediente din aceeași rețetă. În plus, încălzirea prin inducție permite economii la costurile și consumul de energie în comparație cu centralele tradiționale. Versiunea espresso are sistemul de incalzire a boilerului. Versiunea espresso a aparatului vă permite să aveți ambele opțiuni: cafea boabe măcinate și produse sub formă de pudră. Versiunea instant are sistemul de incalzire a cazanului. Cu versiunea instant a mașinii, puteți distribui produsele pulbere alese pentru rețetele dvs.

Latime 640 mm
Inaltime 1830 mm
Adâncime 705 mm
Display LCD 16×2 alfanumeric
Tastatura 12 butoane
Selecții (max) 24
Până la 2 cazane
Până la 9 recipiente
Alimentare electrică 230-50/60 V-Hz
Putere 3100/1700 W
Culoare negru sau alb

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Necta Concerto

Cu dimensiunile sale care optimizează spațiul în locații mici și medii, Concerto oferă o soluție ideală pentru băuturi de sine stătătoare. O reducere a dimensiunii nu înseamnă nici o alegere limitată: elegantul Concerto oferă o gamă largă de opțiuni calde și reci de calitate pentru fiecare gust. Aceste unități includ în special espresso Z4000 și tehnologia espresso dublu, alături de măiestria italiană robustă, asigurând Concerto un rol ca produs de referință în industria de vending pentru câțiva ani de acum înainte.

Design și interfață utilizator
Estetică elegantă negru/argintiu

Panou de selecție capacitiv înconjurat de un cadru cromat.

Posibilitatea de a instala până la trei sisteme de plată

Cele mai bune tehnologii pentru băutura perfectă
Concerto oferă băuturi perfecte pe bază de espresso datorită grupului de cafea patentat Z4000 (in varinata simpla sau dublă). Calitatea produselor distribuite rămâne întotdeauna excelentă datorită rasnitei cu cutite auto-reglabile și prezenței mixerelor cu turație variabilă

Mai mult, unele dintre modelele Concerto dispun de Multicup, un nou sistem revoluționar de distribuire a ceștilor. Sistemul este echipat cu 5 coloane rotative diferite care permit distribuirea in pana la 5 formate de pahare (diferite dimensiuni, plus materiale si grafica). Turelele sunt compatibile cu produse compostabile și eco-durabile – un echipamente excelentă pentru locațiile în care problemele de mediu sunt văzute ca o prioritate.

Electronică și întreținere
Ecran grafic mare 188 x 64 pixeli.

Conexiune Master Slave cu gama S&F Melodia.

Gestionarea ușoară a configurației mașinii și a meniului de băuturi prin GIGA.

Curățare ușoară și rapidă a grilei zonei de livrare.

 • Concerto Double Espresso
 • Concerto Double Espresso Plus
 • Concerto Espresso

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Rhea Luce x2

Noul design concav al luce x2 este deja un clasic. Mașinile de râșniță duble de cafea, cantitățile de produse și apă reglate fin și programarea rețetelor de băuturi ușor de personalizat fac din luce x2 un partener de vending extrem de versatil.

Latime640 mm
Inaltime1830 mm
Adâncime705 mm
Greutate155/166 kg
DisplayLCD 16×2 alfanumeric
Tastatura12 butoane
Selecții (maximum) 24
Pâna la2 cazane
Pâna la9 canistre
Alimentare electrică230-50/60 V-Hz
Putere3100/1700 W
Culorinegru sau alb

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Necta Opera

Aceasta bijuterie a producatorului Necta garanteaza un raport excelent pret/performanta. Opera concentraza o noua tehnologie care îmbrățișează cele mai bune performanțe disponibile în prezent pentru gama intermediară a pieței de vending, oferind o gamă largă și o calitate optimă a băuturilor.

Tehnologii de top pentru băuturi perfecte
O gamă largă de băuturi datorită unui număr mare de recipiente modulare pentru produse.

Grupul Z4000 disponibil atât în ​​varianta de espresso simplu, cât și în versiunea dublă oferă espresso-uri perfecte.

Opera este echipat cu un singur boiler din oțel inoxidabil cu o capacitate de 500 cmc.

Design și interfață cu utilizatorul
Estetică elegantă în negru și argintiu cu două panouri largi și atrăgătoare iluminate de LED-uri pe ușa din față.

Panou de selecție capacitiv cu 20 butoane de selecție iluminate din cu LED, cu feedback vizual intermitent după selecție și în timpul pregătirii băuturii.

Cadru elegant, cromat în jurul zonei de selecție.

Electronică
Sistem deschis pentru transmiterea și colectarea statisticilor în conformitate cu protocolul EVA DTS. Implementarea MDB îmbunătățită cu funcționalități noi: liste de prețuri multiple, grup de utilizatori, unic/multi-vend, vânzare cash.

Configurarea computerului prin software-ul de management GIGA.

 • Opera Double Espresso
 • Opera Double Espresso Plus
 • Opera Espresso
 • Opera Instant

Un serviciu de calitate

Satisfacția clienților este scopul nostru principal

Suntem mândri să oferim un serviciu de vending de înaltă calitate pentru companiile mari, cu produse de primă alegere și atenție constantă la curățarea și întreținerea utilajelor noastre. Ne angajăm să oferim soluții de vending personalizate și flexibile, capabile să răspundă nevoilor specifice fiecărei companii.

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum compania noastră de vending poate ajuta compania dumneavoastră să îmbunătățească calitatea vieții angajaților și clienților dumneavoastră, oferind un serviciu de vending de înaltă calitate și complet personalizat.

Ai nevoie de ajutor?

Aveți nevoie de mai multe informații sau doriți un sfat personalizat?

Completați formularul nostru de contact și vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Suntem aici pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre soluțiile noastre de vending și pentru a vă ajuta să alegeți cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII SAU O CITATE

Contactaţi-ne

  Cu Oraseta ai un distribuitor automate bauturi de încredere

    Cu toții sau majoritatea dintre noi am trecut măcar o dată în viață prin munca de birou. Știm cum e când taskurile se adună și simți că nu mai faci față. Îți vine să spui stop și să pleci într-o vacanță lungă. Sau, eventual, să-ți iei un an sabatic. Dar îți aduci aminte că sediul corporate al firmei tale dispune de un distribuitor automate bauturi și te calmezi. Înțelegi atunci importanța unei gustări sau a unei cafele în rutina ta zilnică. Și în ameliorarea stresului cu care te confrunți la job. Înțelegi, de asemenea, de ce e important să te poți baza pe un distribuitor automate bauturi de încredere.

  Excelăm în a te răsplăti la fiecare pauză la birou

    Noi suntem un astfel de partener de încredere. Ne-am început activitatea acum 20 de ani, o firmă micuță, pe-atunci, pe nume Nova Prompt. De la câteva automate distribuite într-o zonă restrânsă, am ajuns în 2019 să facem parte din grupul Oraseta s.p.A, lider pe piața din Italia în ce privește sectorul de vending. Cum s-a petrecut această creștere spectaculoasă? Prin multă muncă, dar și multe zâmbete. Să detaliem.   Ne-am crescut reputația brandului punând în prim-plan o abordare centrată pe client. Astfel, pentru fiecare automat instalat am cerut periodic feedback din partea clienților noștri. În acest fel, am pus în balanță punctele tari și punctele slabe, lucru care a dus, cu timpul, la îmbunătățirea ofertei și serviciilor noastre. Totodată, am investit masiv în tehnologie, dorind să ne menținem în permanență cu un pas înaintea competitorilor. Prin urmare, Nova Prompt a devenit printre primele companii din industrie care au pus la dispoziția clienților sisteme de plată cu cardul.
    Un client e mult mai mulțumit când se află în fața un distribuitor automat bauturi de la Oraseta și nu mai e nevoit să se scotocească prin portofel sau buzunare după monede și bancnote mici. Plătește cu cardul și satisfacția e garantată. Aici intervine partea de zâmbete de care vorbeam. Prin orice investiție și îmbunătățire pe care le-am făcut de-a lungul anilor, ne-am dorit să aducem un strop de bucurie în pauzele binemeritate de la birou. Cu alte cuvinte, ne-am propus și am reușit să te răsplătim cu o băutură caldă sau rece, cu snacks-uri gustoase și sănătoase, ori de câte ori ai simțit nevoia în timpul orelor de lucru.

  Ne mândrim cu automate de bauturi calde versatile și de calitate

    Ce înseamnă să dispui de automate de bauturi calde versatile? În primul rând, să le poți instala în locații diverse. Nu numai în birouri, ci și în spitale, universități, chiar și în aeroporturi. Noi am reușit să ne lărgim aria de distribuție, în așa fel încât să acoperim toate locațiile menționate. Însă ce ar însemna o arie de distribuție extinsă, fără a oferi produse de calitate?
    Ei bine, la Oraseta nu dai greș nici din acest punct de vedere. Avem automate de bauturi calde concepute să-ți satisfacă toate poftele în materie de cafea. Espresso, cappuccino, cafea boabe, cafea instant, latte, ciocolată caldă și irish – la noi le găsești pe toate. Preț accesibil și gust extra-bun! De accea. suntem un distribuitor automate bauturi pe care te poți baza în orice situație.
    În orice situație? ești tentat să întrebi. Da, chiar și atunci când aparatele noastre întâmpină probleme tehnice. (Nici aparatura, la fel ca oamenii, nu e perfectă, chiar dacă vorbim de automate de bauturi calde). În aceste situații, rare și excepționale, echipele noastre de întreținere și asistență sunt pregătite să intervină pentru a se asigura că aceste automate de bauturi calde funcționează la nivel optim. Pentru ca tu, în ultimă instanță, să te simți răsplătit în micul tău moment de respiro dintre două taskuri solicitante.

  Suntem un distribuitor produse vending adaptat nevoilor tale

    Ceea ce ne diferențiază de ceilalți jucători de pe piață este faptul că suntem un distribuitor produse vending personalizat. Acest lucru presupune că, indiferent de spațiul în care îți desfășori activitatea – industrial, office sau retail – noi adaptăm automatele noastre la nevoile tale. În funcție de următoarele caracteristici: dimensiunile utilizatorului (mic, mediu, mare), tipul de automat (pentru băuturi calde sau reci, snakcs-uri, înghețată etc.), produsele consumate (o varietate mare de tipuri de cafea, după cum am văzut, dar și ceai, ciocolată caldă și altele). Și, nu în ultimul rând, în funcție de tipul de interfață aleasă: ecran tactil sau pe bază de butoane.
    În continuare, îți punem la dispoziție aici întreaga noastră gamă de automate bauturi calde. Cele mai moderne și căutate mașini vending de pe stoc sunt Necta Maestro Touch x2, Necta Concerto LB Touch x2 și Rhea Luce Zero Touch. Tehnologie de ultimă generație, design elegant, interfață intuitivă și ușor de folosit. Și, neapărat de ținut minte, aceste aparate sunt ideale pentru următoarele medii de lucru: industrial, office, retail.
    Acestea fiind zise, să recapitulăm principalele atuuri ale companiei noastre. Servicii de calitate superioară adaptate nevoilor clientului, tehnologie la zi datorată investițiilor constante și înțelepte, versatilitatea automatelor, arie largă de distribuție. Ne mândrim cu toate aceste lucruri. Grație lor, am reușit să facem față oricăror provocări și să ne menținem poziția de lideri pe piață. Așadar, dacă ai nevoie de un distribuitor automate bauturi de încredere, știi la cine să apelezi. Iar dacă, de asemenea, ești în căutare de un distribuitor produse vending specializat, soluția este evidentă. O mai repetăm și aici, în loc de concluzie: Nova Prompt sau Oraseta, dacă ne referim la întregul grup cu sediul în Italia.