Office

Serviciu catering personalizat pentru birouri

Explorați soluțiile noastre pentru a oferi o experiență de calitate în biroul dvs.

Știm cât de important este să oferim o experiență de calitate și la locul de muncă. Pentru aceasta am dezvoltat soluții de birou personalizate menite să răspundă nevoilor și gusturilor diferite ale angajaților.

Serviciul nostru de birou include trei tipuri principale: Vending Hot Drinks, Vending Snacks și Table Top. Cu Vending Hot Drinks oferim o gamă largă de băuturi calde precum cafea espresso, cappuccino, ciocolată caldă și ceai, garantând tuturor o pauză regeneratoare.

Pentru iubitorii de gustări, Vending Snack oferă o varietate de opțiuni gustoase, inclusiv gustări sărate, dulciuri și produse pentru o gustare rapidă între o activitate și alta.

În sfârșit, Table Top este soluția ideală pentru birourile care doresc o mai mare versatilitate. Cu acest serviciu veți avea la dispoziție un automat practic, perfect pentru a oferi o gamă largă de produse, precum băuturi, gustări și chiar produse proaspete.

Distribuitoare automate de băuturi calde

Compania noastră este încântată să ofere o gamă largă de automate de cafea de înaltă calitate, concepute pentru a răspunde nevoilor locurilor de muncă aglomerate și zonelor publice.

Distribuitoare automate de gustări și băuturi reci

La Orasesta, ne angajăm să oferim clienților noștri automate pentru gustări, băuturi reci și servicii de cea mai înaltă calitate.

Table Top

Aparatele noastre de cafea Table Top sunt special concepute pentru birouri și magazine.
Aceste aparate sunt perfecte pentru întreprinderile mici, oferindu-le clienților confortul și calitatea pe care o așteaptă de la o cafenea de ultimă generație.

Soluția potrivită pentru tine

Alege serviciul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și lasă Oraseta să se ocupe de zona ta de pauză.

Oferim o selecție largă de produse de înaltă calitate și un serviciu de asistență dedicat pentru a asigura o soluție de vending personalizată pentru biroul dumneavoastră.

Contactează-ne astăzi pentru o consultație gratuită și află cum îți putem transforma zona de pauză într-un restaurant de calitate pentru toți angajații tăi.

Ai nevoie de ajutor?

Aveți nevoie de mai multe informații sau doriți un sfat personalizat?

Completați formularul nostru de contact și vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Suntem aici pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre soluțiile noastre de vending și pentru a vă ajuta să alegeți cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII SAU O CITATE

Contactaţi-ne