Table Top

Dozatoare de masă pentru băuturi calde

Aparatele noastre de cafea Table Top sunt special concepute pentru birouri și magazine. Aceste aparate sunt perfecte pentru firmele mici, oferind clienților dumneavoastră confortul și calitatea pe care o așteaptă de la o cafenea de lux.

Aparatele noastre oferă diverse băuturi, inclusiv espresso, cappuccino și preparate cu lapte proaspăt. Acestea dispun de tehnologie de ultimă generație și asigură că fiecare ceașcă este întotdeauna proaspătă, fierbinte și delicioasă. În plus, aparatele noastre de cafea sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat, cu comenzi intuitive și opțiuni simple de programare.

Unul dintre principalele avantaje ale mașinilor noastre Table Top este dimensiunea lor compactă. Ocupă spațiu minim, făcându-le ideale pentru întreprinderile mici în care spațiul este limitat. În ciuda dimensiunilor reduse, acestea sunt capabile să distribuie cantități mari de cafea rapid și eficient, garantând clienților tăi băuturi întotdeauna excelente.

Pe lângă calitatea și accesibilitatea lor, mobilierele sunt, de asemenea, extrem de personalizabile. Oferim o gamă largă de modele și configurații pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice, de la aparate simple cu funcționalitate de bază până la modele avansate cu lapte proaspat și multe altele. De asemenea, oferim mai multe opțiuni de personalizare, permițându-vă să vă promovați marca și imaginea magazinului cu fiecare ceașcă de cafea.

La compania noastră, ne angajăm să oferim clienților noștri aparate și servicii de cea mai înaltă calitate. Indiferent dacă doriți să îmbunătățiți satisfacția clienților, să creșteți vânzările sau pur și simplu să oferiți o pauză de cafea de înaltă calitate, avem expertiza și experiența pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre aparatele noastre de cafea Tabel Top pentru locatii retail si birouri , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să răspundem la oricare dintre întrebările dvs. și vă vom oferi o consultație gratuită pentru a discuta nevoile dvs. specifice.

Alege-ți masina table top

Descoperiți gama noastră de mașini Table Top

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Necta Krea Touch

Krea Touch este noul model elegant care îmbogățește Familia Necta Horeca. Design atrăgător, lumină decorativă, rame cromate, suprafețe negre strălucitoare, performanță de neegalat fac din Krea Touch soluția ideală pentru pauza ta de cafea. Ecranul tactil larg și interfața prietenoasă cu utilizatorul permit o serie de selecții, gestionarea flexibilă și personalizată a rețetelor, brandingul prăjitorilor, activități de vânzare și management video.

Inovatii tehnice

Aparat de cafea patentat Z4000, boiler compact espresso cu capacitate de 600 cc pentru debit mare și recipiente modulare pentru produse instant. Băuturi de calitate superioară și timpi de livrare optimizați.

Design și interfață utilizator
Un model elegant cu ecran tactil HD de 7 inchi, lumină decorativă, rame cromate și suprafețe negre strălucitoare.
Nouă cameră mai largă pentru pahare, ușor de curățat și zonă de livrare din oțel inoxidabil cu suport metalic pentru pahare.

Electronică
Nouă platformă electronică pentru o gestionare ușoară a ecranului tactil și a programării mașinii. Configurarea setarii mașinii prin software-ul de management GIGA și codificarea culorilor principalelor componente interne pentru întreținere ușoară

Versiunea Espresso
Interfață utilizator Ecran tactil capacitiv de 7”
Selectarea numărului Până la 10 selecții pe captură de ecran
Număr recipiente 4
Aparat de cafea Espresso Z4000
Înălțime 750 mm
Latime 410 mm
Adâncime 574 mm
Adâncime deschisă 855 mm
Greutate 41 kg
Tensiune 220/240 V
Frecventa 50/60 Hz
Fresh milk No
Display Afișare grafică
Steam wand No
Lateral hotwater No
Automatic cappuccinatore No
Capacitate boabe 1.2 kg
Bidon solubil 0,7 kg lapte + 1,5 kg ciocolată
Producție orară Până la 90 de espresso
Inaltime zona de livrare 140 mm
Putere absorbita 1950 W

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Necta Kalea Plus

Doar o atingere și oricine poate obține o băutură de înaltă calitate cu Kalea Plus. Kalea Plus folosește tehnologia de ultimă oră împreună cu moștenirea espressoului, gustului și culturii italiene. Debitul și viteza remarcabile vor satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Kalea Plus permite crearea unui meniu personalizat de cafea: o plăcere unică cu încântare, înghițitură după înghițitură.

O tehnologie de ultimă generație
Circuit hidraulic in presiune, cu pompa rotativa si un nou contor volumetric, si cafea patentata Z4000.

Personalizați-vă băuturile de calitate
Îmbunătățiți experiența consumatorului cu interfața de utilizator atrăgătoare și un ecran tactil de 7″ complet personalizabil. Conectivitate WiFi, Bluetooth și 3G încorporate.

  • Lapte Espresso Dublu Kalea Plus
  • Kalea Plus Espresso
  • Kalea Plus Espresso Fresh Milk

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Saeco Magic

Cu Magic, Saeco introduce o familie nouă și inovatoare de mașini care oferă performanțe avansate, combinate cu caracteristici moderne și un nivel înalt de design.

CAFEA ȘI STIL
Magic reprezintă cea mai recentă evoluție a aparatelor de cafea de la Saeco Professional. Dar este și o mașinărie care marchează o ruptură clară cu trecutul. Are forme
noi, complet reproiectate, și performanțe la vârful categoriei sale în ceea ce privește calitatea și varietatea băuturilor. Pauza de cafea devine dintr-un gest zilnic „un mod de viață” de trăit cu stil și gust, un moment de adevărată relaxare pentru a vă răsfăța în timp ce savurați băutura preferată.

STILUL DE VIAȚĂ LA MUNCĂ
Magic este instrumentul ideal pentru orice mediu de lucru, adaptabil de la birou la pensiune, de la centrul de congrese la hotelul de tip boutique, și o prezență constantă în companii. Design modern și tehnologie de ultimă oră în slujba gustului: o sinteză de cea mai bună calitate Saeco.

GAMA FOARTE LARGA
Inima Magic este o unitate profesională cu cameră variabilă, capabilă să dețină de la 8,5 până la 15 g de cafea. Cantitatea de cafea dozată poate fi ajustată automat prin meniu. Unitatea de rasnire, poate fi, de asemenea, ajustata pentru a obține setarea de măcinare preferată.
Magic dispune de un nou sistem de spumare a laptelui în care dispozitivul de spumare a laptelui este încorporat în dozatorul de cafea. Extrem de silentios, emulsioneaza spuma cremoasa dar poate prepara si bauturi cu lapte simplu fierbinte.

DETALII CARE CONTEAZĂ
Detaliile sofisticate fac din Magic un „must have” de dorit pentru orice birou de nivel înalt.
Este un aparat care, pentru cei care iubesc cafeaua la fel de mult ca noi, vă poate oferi momente plăcute de bunăstare. O mașină care, atunci când nu funcționează, devine un accesoriu de mobilier de expus, care îmbogățește, cu un design modern și inovator, orice spațiu de lucru.

  • Magic M2 – M2+
  • Magic M1
  • Magic B2 – B2+
  • Magic B1

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Saeco Royal

O icoană atemporală. Acesta este Royal. Și acum a revenit cu tehnologie de ultimă oră și design la nivel înalt. Royal este un clasic Saeco în segmentul OCS, apreciat la nivel mondial, dar cu o identitate nouă, puternică.

CARACTERISTICI SPECIALE
Un design îndrăzneț. O imagine stilată. Componente profesionale si functionale.

O interfață capacitivă cu imagini foto-realiste și un afișaj iconografic facilitează alegerea băuturilor și oferă aparatului un stil futurist.

Performanțe înalte și aspect high-tech. Royal este toate acestea și mai mult.

Și se potrivește perfect oricărui loc de muncă, de la cel mai elegant la cel mai informal.

  • OTC regal
  • Royal Plus
  • Regal Black

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

WMF 1500 S+

Versatilitate fără precedent a cafelei, cu o calitate înaltă garantată. Combinând performanța fiabilă cu operarea intuitivă, WMF 1500 S+ include o gamă eclectică de funcții avansate în dimensiunile sale discrete. În plus, poate fi adaptat pentru a satisface nevoile dumneavoastră și pentru a satisface preferințele clienților dumneavoastră. WMF 1500 S+ este soluția versatilă pentru furnizarea de specialități premium de cafea. Acesta combină calitatea înaltă și fiabilitatea pe termen lung pe care le așteptați de la WMF cu flexibilitatea pe care o doriți și varietatea pe care clienții dumneavoastră o apreciază.

Configurație flexibilă a rezervoarelor de fasole
Pentru varietate maximă, cele până la trei buncăre ale WMF 1500 S+ vă oferă o gamă de până la 2 tipuri de boabe de cafea, pudră de ciocolată sau toppinguri duble.

Până la 2 râșnițe de cafea
Pentru a oferi clienților dumneavoastră o gamă largă de specialități premium de cafea, se pot folosi până la două râșnițe diferite pentru a crea o gamă largă de rețete. Robuste, rapide și silențioase, aceste polizoare de înaltă performanță, de lungă durată, sunt controlate electronic și reglate fin.

Ecran tactil color de 10”
WMF 1500 S+ invită imediat la interacțiune cu ecranul său tactil color atractiv de 10 inchi, prezentând imagini realiste ale produselor și lumi individuale de culoare. Navigarea este intuitivă, folosind meniuri familiare de atingere și glisare, cu atât modurile de servire, cât și cele de autoservire disponibile. Perfect pentru prezentarea informațiilor nutriționale, afișajul poate fi folosit și pentru a afișa videoclipuri, de exemplu pentru a promova oferte speciale în anumite momente ale zilei.

Duza reglabila automat pe inaltime
Duza de pe WMF 1500 S+ se ajustează automat la înălțimea optimă pentru fiecare băutură selectată, în funcție de valoarea prestabilită pentru fiecare rețetă. Așadar, temperatura băuturii rămâne perfectă, iar stropii inestetice de lapte pe carcasă sunt de domeniul trecutului. Această caracteristică este opțională și disponibilă numai dacă este instalat sistemul Dynamic Milk.

Alte caracteristici:
– Asistență dinamică pentru cafea
– Asistență dinamică pentru lapte
– WMF AutoClean
– Cafea proaspătă filtrată
– WMF CoffeeConnect ca standard
– Sisteme de lapte și abur disponibile (WMF Milk and Steam, Dynamic Milk).

Alimentare cu apăRezervor de apă (aprox. 4,5 l) sau alimentare cu apă

Alimentare cu apăRezervor de apă (aprox. 4,5 l) sau alimentare cu apă

Alimentare cu apăRezervor de apă (aprox. 4,5 l) sau alimentare cu apă

Recomandat zilnic / max. producție orară*Până la 180 de căni
Putere nominala / Alimentare2.75 – 3.25 kW / 220 – 240 V
Vas pentru cafea boabedreapta și stânga aprox. 1100 g, centrat cca. 700 g
Recipient pentru ciocolată sau topping (opțional)Aprox. 1500 g
Dimensiuni exterioare (latime / inaltime** / adancime)325 / 706 / 590 mm
Greutate (în funcție de configurație)Aprox. 37 kg
Nivel de presiune acustică continuă (LpA)***< 70 dB(A)
Alimentare cu apăRezervor de apă (aprox. 4,5 l) sau alimentare cu apă

De la 5° dKH (duritate carbonatată), trebuie montat un filtru de apă WMF

ideal pentru

Această mașină este potrivită în principal pentru a fi utilizată în următoarele medii:

Rhea Cino BL grande

Tehnologie hibridă cu recipientul Xtra pentru produse personalizate precum Fairtrade Instant sau lapte praf fără lactoză. Acest aparat este disponibil în 2 versiuni diferite: Versiunea espresso are un sistem de încălzire cu boiler. Versiunea espresso a aparatului vă permite să aveți ambele opțiuni: cafea boabe măcinate și produse sub formă de pudră. Versiunea instant are sistem de incalzire cu centrala. Cu versiunea instant a mașinii poți doza produsele sub formă de pudră pe care le preferi pentru rețetele tale.

Latime
422 mm
Inaltime 
591 mm
Adâncime
585 mm
Panou tactil 
Ecran color de 3.5”
Selecții directe 12
Variflex 45 sau 36
Capacitate cazan 400 ml
Până la  5 canister
Nr. boluri de amestecare 
2
Configurații
E5 R2 / E4 R2 / E3 A1
Alimentare electrică 
230-50/60 V-Hz
Putere
1600 W
Nr. râșnițe de cafea 
1
Alimentare cu apă 
instalat/descărcat
Culoarea panoului frontal
alb sau negru 
Panourile laterale frontale sunt de culoare 
alb sau negru 
Stație cupa culoare 
negru
Grilă
neagră
Ceașcă
senzor
Apa calda directa 
in functie de configuratie

Un serviciu de calitate

Satisfacția clienților este scopul nostru principal

Suntem mândri să oferim un serviciu de vending de înaltă calitate pentru companiile mari, cu produse de primă alegere și atenție constantă la curățarea și întreținerea utilajelor noastre. Ne angajăm să oferim soluții de vending personalizate și flexibile, capabile să răspundă nevoilor specifice fiecărei companii. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum compania noastră de vending poate ajuta compania dumneavoastră să îmbunătățească calitatea vieții angajaților și clienților dumneavoastră, oferind un serviciu de vending de înaltă calitate și complet personalizat.

Oraseta – un distribuitor cafea vending de calitate

  Cine, dintre cei obișnuiți cu antreprenoriatul sau viața de corporație, nu a fost la un pas de burnout? Cine nu și-a dorit, măcar o dată, să spună stop? Și să-și cumpere un bilet de avion doar dus cu destinația Bahamas sau Insulele Baleare? Tuturor ne-a trecut prin minte acest gând atunci când stresul a urcat la cote alarmante. Însă e ceva care te liniștește. Și care, atunci când mintea ta o ia razna, te aduce cu picioarele pe pământ. Ce să fie oare? Nu cumva acel distribuitor cafea vending din holul companiei la care lucrezi?
  Exact! Înțelegi atunci cât de importantă este o cafea fierbinte și revigorantă în rutina ta zilnică. Și ce rol are ea în a pune pe fugă gândurile care îți spun să lași totul baltă și să pleci cât mai departe. Înțelegi, de asemenea, cât de important este să te poți baza pe un distribuitor cafea vending de calitate.

Cele mai bune pauze de cafea ți le oferim noi!

distribuitor cafea vending

  Cauți, deci, un astfel de distribuitor de calitate? Vino la Oraseta!Povestea noastră a început cu 20 de ani în urmă. Pe atunci, eram o firmă mică numită Nova Prompt. De la câteva automate distribuite într-o zonă restrânsă, am ajuns în 2019 să facem parte din grupul Oraseta s.p.A, lider pe piața din Italia în privința sectorului de vending. Cum s-a întâmplat această creștere de necrezut? Prin multă muncă și la fel de multe zâmbete. Să continuăm povestea.

  Astfel, am crescut reputația brandului punând în prim-plan o abordare centrată pe client. Pentru fiecare automat instalat am cerut periodic feedback din partea clienților noștri. În acest fel, am pus în balanță punctele tari și punctele slabe. Lucru care a dus, în timp, la îmbunătățirea ofertei și serviciilor noastre. Servicii de inchiriere vending machine, în principal, dar și multe altele. De asemenea, am făcut investiții masive în tehnologie. Din ce motiv? Fiindcă ne-am dorit să fim în permanență cu un pas în fața concurenței. Prin urmare, Nova Prompt a devenit printre primele companii din industrie care au pus la dispoziția clienților sisteme de plată cu cardul.

  Un client e mult mai mulțumit când se află în fața unui distribuitor cafea vending de la Oraseta. Și nu mai e nevoit să caute prin portofel sau buzunare monede și bancnote mici. Plătește cu cardul și satisfacția e garantată. Aici intervine partea de zâmbete de care vorbeam. Prin orice investiție și îmbunătățire pe care le-am făcut de-a lungul anilor, ne-am dorit să aducem un strop de bucurie în pauzele binemeritate de la birou. Altfel spus, ne-am propus și am reușit să-ți oferim cele mai bune pauze de cafea! Indiferent de câte ori ai simțit nevoia în timpul programului de lucru.

Servicii de inchiriere vending machine rapide și fără griji

inchiriere vending machine

  Ce inseamna cafea vending, la urma urmei? Înseamnă acea cafea pe care o regăsim la mașinile vending destinate spațiilor publice. O cafea, în majoritatea situațiilor, de calitate medie spre slabă, intens prăjită. Cu un gust tare și amar. Din fericire, dacă alegi Oraseta, nu trebuie să-ți faci griji. Serviciile noastre de inchiriere vending machine sunt rapide și, întotdeauna, garantează produse de calitate.

  Astfel, avem mașini vending special gândite să-ți satisfacă toate poftele în materie de cafea. Espresso, cappuccino, cafea boabe, cafea instant, latte – la noi le găsești pe toate. La un preț accesibil și o aromă extraordinară! Tocmai din acest motiv. suntem un distribuitor cafea vending pe care te poți baza în orice situație.

  În orice situație? îți vine să te întrebi. Da, chiar și atunci când aparatele noastre întâmpină probleme tehnice. (Și aparatura, la fel ca oamenii, mai dă greș uneori, n-avem ce face). În aceste situații, rare și excepționale, echipele noastre de întreținere și asistență sunt pregătite să intervină pentru a se asigura că aceste mașini vending funcționează așa cum trebuie. Acum știi ce inseamna cafea vending. Și, totodată, știi la cine să apelezi pentru servicii de inchiriere vending machine rapide și fără griji.

Suntem un distribuitor cafea vending fix pe gusturile tale

ce inseamna cafea vending

  Ceea ce ne diferențiază de competiție este faptul că suntem un distribuitor cafea vending adaptat gusturilor tale. Acest lucru presupune următorul lucru. Indiferent de spațiul în care îți desfășori activitatea – industrial, office sau retail – noi adaptăm automatele noastre la ce nevoi și preferințe ai în momentul respectiv. În funcție de următoarele caracteristici: dimensiunile utilizatorului, tipul de automat, produsele consumate. Și, nu în ultimul rând, în funcție de tipul de interfață aleasă: ecran tactil sau pe bază de butoane.

  În continuare, îți punem la dispoziție gama noastră de mașini vending. Unele dintre cele mai apreciate modele de pe stoc sunt Necta Concerto, Rhea Luce x2 și Necta Opera. Tehnologie de ultimă generație, design elegant, interfață intuitivă și ușor de folosit. Și, neapărat de ținut minte, aceste aparate sunt ideale pentru următoarele medii de lucru: industrial, office, retail.

  Având în vedere tot ce am povestit până acum, să recapitulăm principalele atuuri ale companiei noastre. Servicii de calitate superioară adaptate nevoilor clientului, tehnologie la zi datorată investițiilor constante și înțelepte, versatilitatea automatelor. Și, lucru deloc de neglijat, arie largă de distribuție. Ne mândrim cu toate aceste lucruri. Mulțumită lor, am reușit să facem față oricăror provocări și să ne menținem poziția de lideri pe piață. Așadar, dacă ai nevoie de un distribuitor cafea vending de calitate, știi la cine să apelezi. Iar dacă, de asemenea, ești în căutare de servicii de inchiriere vending machine, soluția este evidentă. O mai repetăm și aici, în loc de concluzie: Oraseta, Oraseta și iar Oraseta.

Ai nevoie de ajutor?

Aveți nevoie de mai multe informații sau doriți un sfat personalizat?

Completați formularul nostru de contact și vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Suntem aici pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre soluțiile noastre de vending și pentru a vă ajuta să alegeți cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII SAU O CITATE

Contactaţi-ne